söndag 4 december 2011

Andra advent

Idag var det söndag igen och den andra advent. Jag började dagen med att vakna till ett strömavbrott (det är någon fläkt, eller något som låter hela tiden, men det blev helt tyst).. fick lite smått panik, men denna gången varade det bara i ungefär 45 minuter, lagom till att jag behövde gå upp. Tog mig till gymmet, tränade i en timme, duschade och åkte sedan till kyrkan. Det var ett bra möte. Stannade kvar lite efteråt för lite godsaker i källaren och trevliga konversationer med vänner.
Åkte sedan hem för att äta lite lunch, hjälpa till att plocka i ordning lite. Jag dekorerade sedan kakor tillsammans med tjejen och hennes kompis. Därefter blev det lite skype och sedan gick jag ut för att passa lite football med en av pojkarna innan det blev mörkt. Sedan läste jag lite, innan vi hade middag med några vänner över. Det var Denisse's värdfamilj, så hon kom också hit och vi pratade lite. Nu har jag TV:n på, hade tänkt att se den andra "Santa Claus" filmen, men tyvärr fungerade den inte.

I dag köpte familjen en julgran, men vi har inte tagit in den än.. juldekorationerna är i övrigt klara nu och de har även hängt upp julstrumporna, blev väldigt glad och överraskad när jag såg att jag har fått en egen strumpa med mitt namn på. De har beställt en helt egen till mig, den har även även snögubbe. Ska ta ett kort på den så ni får se!
Imorgon är det måndag igen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar