fredag 29 juni 2012

Heldagar och hejdån

Den här veckan har et blivit lite mer jobb än när det är skola.. Heldagar varje dag. Barnen har varit lite sjuka också.. Måndag och tisdag var regniga dagar så då blev det en del TV och även nån film. Under uppehållen fick det även bli lite utomhusaktiviteter, barnen har lekt en del med grannbarnen med så de har ändå hållt sig bra sysselsatta. En dag skulle pojkarna ha med varsin kaka till nån aktivitet på kvällen, så jag fick baka minibrownies och mini-redvelvet cupcakes, när bakningen ändå var i full gång så pasade jag på att göra havrefrallor med tjejen. Gott! Igår så var det fint väder så då blev det en tur till sjön.
Denna veckan blev det också den sista fotbollen och sista träffen med cellgruppen i kyrkan, bra kvällar men lite sorligt att säga hejdå och lämna det.
Idag så kom den nya au pairen, känns ju lite konstigt.. men hon verkar schysst o vi har pratat lite o så. Fattar inte riktigt att det har kommit till slutet.. om bara en vecka är jag på väg till Los Angeles.. helt sjukt, tiden går ändå väldans fort. Måste nog börja packa snart!
Nu ska jag fortsätta se på film med barnen, jobbar kväll!
Godnatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar